Hur du köper hemsida och domännamn

Att ha en egen hemsida på Internet kan ge en stor företags exponering något särskilt en inte ha någon personlig webbplats kommer inte förstå. När man bestämmer sig för att få en webbplats den verkliga nyckeln ska följa en viss köpa eller egen en nisch webbplats. Genom att söka på nätet du kommer att få så stor några uppgifter om att köpa hemsidor att du går förvirrad för att producera en idealisk beslut. Före göra din beslut, Jag rekommenderar du hört någon som redan äger och upprätthåller en webbplats. På denna sida, Låt mig göra en insats för att ger en kort översikt över investera i en hemsida.

Att ha en webbplats , till att börja med du har att få en adressen till din webbplats lagra din faktiska webbplats filer i en dator eller server, som ibland kallas som värd-att är du behöver göra efter inköp ett domännamn .

Steg
att få hemsida

1.
början du behöver för att Välj som särskilt webbplats (t.ex. myskyworld.com) och vilken typ av roten webbplats namn du behöver för att köpa (... com, org, info, netto alla rotdomänen). Genom kombination av för adressen till din webbplats när du använder roten webbplats du får din unik Internet adress, vilket allmänt känd som URL (Universal Resource Locator). exempel , man väljer ett domännamn kallas myskyworld.com, början måste säker på att detta webbplatsens namn är fritt ingen man har redan är registrerad uppnåeliga namn. Som ett sätt att kontrollera fri webbplats Du kan resa till något webbhotell eller domäner att köpa och fråga tillverkning av ens namn.

2. Efter kontroll
utbudet med domänen 2: a jobb välja en tjänsteleverantör att vara värd för din sida . Normalt varje företagen domänen som säljer också ge spolning service. Kom ihåg det är bättre och värd din hemsida med exakt samma bolag.

3.
Efter inköp den adressen till din webbplats och hosting, Du kan levereras med en webbplats användargränssnitt användarnamn och lösenord.

4. Efter
logga in tillsammans med domännamn och lösenord kan du enkelt ladda din sida från din egen dator värdföretag server. För att ladda upp filer du behöver använda någon FTP-server som FileZilla, vanligen Jag personligen använder inbyggd FTP av Dreamweaver programvara.

Vilka Root
Webbplats namn för att välja för din webbplats?

Syftet din hemsida bestämmer vilka rotdomänen måste köpt. För människor punkt com (. Com) eller punkt biz (. Biz), för nätverkssajter dot net (netto.), För organisationen dot org etc. Nu, (org.) kan vem som helst buy.org domännamn .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0